Het laatste nieuwsOpen deze link voor onze laatste Nieuwsbrief  Nieuwsbrief 2020


2022 en 2023 NK Veldcross in Nijverdal/Hellendoorn


2020  27 juni NK Wielrennen junioren

______________________________________________________________________________

Het belangrijkste nieuws, voor zover je kunt praten van “nieuws”, is dat de Gemeente Hellendoorn in het kader van forse bezuinigingen ook de sport niet ongemoeid laat.  Dit  heeft voor de sportverenigingen en haar sporters, maar ook voor de SSHN absoluut consequenties.

6 September 2019, de Ladiestour op herhaling in de gemeente Hellendoorn

Op 13 en 14 september 2018; start en finish van Olympia’s Ronde van Nederland


Op 8 en 9 april 2017 worden de open districts kampioenschappen Taekwondo sparren en stijl gehouden in het Ravijn in Nijverdal.

De sportverkiezingen 2016 op 11 februari 2017 in Noabers te Hellendoorn waren weer geweldig. Mooie winnaars en een mooie avond.

Het NK Veldrijden op 9 en 10 januari 2016 was fantastisch. Meer weten over het NK; zie pagina NK Veldrijden en klik op het NK-logo. U wordt doorverwezen naar de NK-website en desgewenst naar Facebook.

IMG_779330 november 2014; de dag van “Go or no Go”: gaan dus! Contracten ondertekend met de SUPERHOOFDSPONSOR, met een van de hoofdsponsoren en met de KNWU. We zijn klaar voor de 1e voorronde veldrijden, nog eens een keer in november 2015 en dan in januari 2016: het VAN KEULEN INTERIEURBOUW NK VELDRIJDEN 2016. Een hele mond vol, maar je hebt er dan ook wat voor.
Dia1

Ook is op deze dag bekend gemaakt dat op 1 november 2015 onder leiding van enkele oud profrenners een toertocht op de weg en/of in het veld t.b.v medewerkers en introducés van de sponsoren gehouden wordt. Dit evenement krijgt de naam “Arend Scheppink Memorial”, een eerbetoon aan de man die voor wielrennend Nederland van grote betekenis is geweest.